TERMÉKEK

Cégünk termékei között PVC szalagok széles választékát kínáljuk. Ezen szalagokból készült hőfüggönyök felszerelése minden olyan nyílászáróra alkalmas, ahol jelentős forgalom mellett fontos a hőveszteség csökkentése, a por- és zajvédelem, illetve a személy- és teherforgalom zavartalan áthaladása. Egy PVC szalagból készült hőfüggöny jó megoldás lehet az energiafogyasztás minimalizálására, hiszen legfőbb funkciója, hogy benn tartja a meleget, így csökkentve a folyamatos hőtermelést. Minden helyzet más, más igényekkel és lehetőségekkel, ezért kérje szakképzett munkatársaink segítségét az Önök számára legmegfelelőbb szalagtípus kiválasztásában – melyet a nyílás mérete, a hőmérséklet tartomány, az áthaladó forgalom, a huzat erőssége és a felfüggesztési lehetőségek is befolyásolhatnak.

Normál PVC
hőfüggöny

A normál / színes szalagfüggönyök alkalmasak minden olyan nyílás lezárására, melyen egyszerű gyalogos forgalom jellemző. Tökéletes megoldást nyújt a kintről beáramló hideg/por/eső ellen, valamint megakadályozza a munkával járó zavaró tényezők átáramlását egyik munkaterületről a másikra, úgy, hogy közben folyamatosan biztosítja az átjárhatóságot – víztiszta anyagból készült függönyeink pedig az átláthatóságot. Ezen szalagok -15 és +40 fok közötti tartós hőmérsékleten a legmegfelelőbben. Színes szalagaink között megkülönböztetünk átlátszó és nem átlátszó (matt) szalagokat is, színeit tekintve pedig pirosas, kékes, szürkés, sárgás árnyalatokat, barnát, feketét és fehéret is.

Fagyálló PVC
hőfüggöny

A fagyálló szalagfüggönyök alkalmasak minden olyan nyílás lezárására, mely folyamatos mínusz foknak, fagy hatásnak kitett helyen található. Ezen szalagok -35 és +35 fok közötti tartós hőmérsékleten a legmegfelelőbbek. Tökéletes megoldást nyújt a kintről beáramló hő ellen, valamint megakadályozza a munkával járó zavaró tényezők átáramlását egyik munkaterületről a másikra, úgy, hogy közben folyamatosan biztosítja az átjárhatóságot - víztiszta anyagból készült függönyeink pedig az átláthatóságot. Leginkább hűtőházi, hűtőtéri használatra javasolt, illetve kültérre, abban az esetben, ha csak télen alkalmazzák a függönyt, hiszen a meleg hatására ezen szalagok megpuhulnak és felületük tapadóssá válik, ezzel jelentősen megnehezítve az átjárást.

Bordázott PVC
hőfüggöny

A bordázott szalagfüggönyök alkalmasak minden olyan jellemzően az ipar területén lefedni kívánt nyílás lezárására, melyen keresztül folyamatos a targoncaforgalom. Tökéletes megoldást nyújt a kintről beáramló hideg/eső ellen, valamint megakadályozza a munkával járó zavaró tényezők átáramlását egyik munkaterületről a másikra, úgy, hogy közben folyamatosan biztosítja az átjárhatóságot a targonca számára. Továbbá, a bordázott szalagok segítik a nyíláson keresztül történő anyagmozgatást, hiszen a bordák megakadályozzák a szalagok zsugorfóliához való tapadását, és tekintettel a nagyobb igénybevételre a bordák megvédik a szalagot a korai elkopástól. Bordázott függönyeink között is megkülönböztetünk normál, illetve fagyálló szalagokat, melyek így lehetővé teszik, hogy a lefedni kívánt terület lehetőségeihez mérten a legjobb megoldást nyújthassuk vásárlóinknak.

Különleges PVC
hőfüggöny

A különleges szalagfüggönyök alkalmasak minden olyan nyílás lezárására, melyen egyszerű gyalogos forgalom jellemző, viszont valamilyen extra zavaró tényező megakadályozására is szükség van. Ezek a függönyök típustól függően megoldást nyújtanak a beáramló rovarok ellen, külön szellőztetést vagy részleges áttetszőséget biztosítanak. Emellett cégünk termékei között ESD védett és Antisztatikus PVC szalagok is megtalálhatók, melyek visszafogják az elektrosztatikus feltöltődést, így kifejezetten jó választás lehetnek olyan üzemekbe, ahol ez törvényileg szabályozott előírás. Különleges PVC szalagaink közé tartozik többek kötött Antibakteriális szalagunk, mely az élelmiszeriparban nyújt megfelelő megoldást, de ugyanígy rovarirtó, rovartaszító, perforált szalagink is, valamint a hegesztésvédelemben már jól ismert hegesztő szalagok – melyek lehetővé teszik a hegesztési munkálatok elkülönítését más munkaterülettől, ezzel megvédve a dolgozókat a hegesztés által keletkezett káros UV fénytől. Különleges szalagunk lehet matt, tejüveg hatású, valamint akár szuperfagyálló is.

Elhúzható rendszerű
PVC hőfüggöny

Az elhúzható szalagfüggöny rendszereknek négy típusa ismeretes:
1.) Egy oldalra elhúzható

2.) Két oldalra elhúzható

3.) Fele fix, fele elhúzható
  - Fontos tudni, hogy ezeknél a rendszereknél a sín mozdul, vagyis ugyanannyi helynek kell lennie szabadon, amennyi sín mozog az adott rendszerben – ez alól kivételt képez a harmonikaszerűen elhúzható függönyt, mert ezt a rendszert nyílásba építjük. Ennek pontosításához kérjen segítséget ügyfélszolgálatunktól.

4.) Harmonika rendszer
  - Ezen rendszer elsősorban a helytakarékosság és könnyed mozgathatóság szempontjából jelentős. Olyan esetekben, amikor a nyílás mellett nincs megfelelő hely a kézi mozgatású rendszer kialakítására, egy harmonika szerű rendszer tökéletes választás lehet. A rendszer választható egy oldalra, vagy akár két oldalra elhúzható verzióban is, így akár szélesebb nyílások szalagfüggönnyel való fedésére is alkalmas. A kialakított mechanikának köszönhetően olyan helyekre is felszerelhető, ahol viszonylag szűk ajtót kell időnként teljes felületén könnyedén átjárhatóvá tenni. Megfelelő megoldás lehet 200- és 300 mm-es szalagok esetén, de fontos, hogy ezen rendszer kialakításához 200 mm-es szalagok esetén 400 mm-es mélység, míg 300 mm-es szalagok esetén 600 mm-es mélység szükséges.

© Dartech Kft. – Minden jog fenntartva! – Powered by: ldenes096@gmail.comImpresszum Adatvédelmi szabályzatGYIK